Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

"Η Medicore για άλλη μια χρονιά Ασημένιος Χορηγός στον επιτυχημένο αγώνα Ziria Skyrace" - Διάβαστε το
"Η Medicore γίνεται Χρυσός Χορηγός για το 2014 των αγώνων "Ursa Trail" και "Στα Χνάρια της Αρκούδας" " - Διάβαστε το
"Η Medicore κοντά στον Στέργιο Αναστασιάδη" - Διάβαστε το

Αληθινές Μαρτυρίες

 • Χρήστος Μαυρίκιος από τον αγώνα Solukhumbu Trail

  Βασικό κομμάτι του εξοπλισμού μου στον πολυήμερο αγώνα στο Νεπάλ, οι κάλτσες Medicore ανταπεξήλθαν σε μια πληθώρα διαφορετικών απαιτήσεων όπως:

  1. Προστασία από τριβές-καμία φουσκάλα ή ερεθισμός σε 15 ημέρες συνεχόμενων αγώνων- σε απότομες και βραχώδεις καταβάσεις, είτε όταν ήταν στεγνές και καθαρές είτε όταν ήταν λασπωμένες ή βρεγμένες.

  2. Προστασία από μολύνσεις ακόμα κι όταν οι συνθήκες δεν επέτρεπαν τη χρήση καθαρού ζευγαριού ή το πλύσιμο γινόταν όπως-όπως σε ποτάμια ή ρυάκια με παγωμένο νερό και χωρίς απορρυπαντικό.

 • ΧΑΡΗΣ (15/12/2015)

  ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΓΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΑ ΝΥΧΙΑ , ΝΥΧΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...... ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ Η ΑΣΗΜΙΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ MEDICORE , ΛΕΓΕ - ΛΕΓΕ ΜΕ ΕΠΙΣΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΑΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.... ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΕΝΑΝ ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ .....

 • Κωνσταντίνος Πούλιος

  Κωνσταντίνος Πούλιος (πρωταθλητής Μαραθωνίου δρόμου, συμμετείχε στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου)

  Με τις κάλτσες αυτές τα πέλματα μου είναι πάντα υγιή, ακόμα και σε περιόδους προπόνησης που η επιβάρυνση σε αυτά είναι στο φουλ!

 • Mαυρίκιος

  Mαυρίκιος
  Ναι. Είχα πάρει το τελευταίο ζευγάρι από το φαρμακείο που μου είπες. Από τότε που τις δοκίμασα πέρσι στη Ζήρεια, μόνο αυτές φοράω στους αγώνες και ειδικά στους μεγάλους.

  Τι να σου λέω τώρα Mythical, Ροδόπη και Ολύμπιο όλο τον αγώνα χωρίς να αλλάξω ούτε παπούτσια, ούτε κάλτσες, ενδιάμεσα ακόμα κι όταν ήμουν βρεγμένος και με λάσπες. Ούτε μια πετσούλα δεν βγήκε, ούτε μια φουσκαλίτσα. Και μιλάμε τώρα για ρυθμό και τριβές βαρβαρότητας!

 • ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΡΑΣ 12-05-2014 21:32

  ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΡΑΣ 12-05-2014 21:32

  ΦΟΡΑΩ ΚΑΛΤΣΕΣ MEDICORE ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΖΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΦΟΡΩ!! ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΒΑΖΩ!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!

 • KALOFYRIS NIKOS 16-06-2013 23:07

  KALOFYRIS NIKOS 16-06-2013 23:07

  Χρησιμοποιώ της αθλητικές κάλτσες της Medicore το τελευταίο διάστημα, τις έχω χρησιμοποιήσει σε 3 δυομισάωρα και ένα τετράωρο και μπορώ να πω ότι είναι πολύ αποτελεσματικές.

 • ΑΣΗΜΙΝΑ

  ΑΣΗΜΙΝΑ 07-06-2013 19:59

  Προσωπικά, τις φοράω εδώ κ ένα χρόνο, στην αρχή επιφυλακτικά κ για να δω κατά πόσο θα φτιάξουν τα σκασμένα πόδια μου κ πόσο θα βελτιωθούν τα νύχια, μιας κ ήρθε το καλοκαίρι κ καταλαβαίνετε... γυναίκα είμαι το τακουνάκι μου θα το βάλω!!!